5 heta skäl till att sommarromanser är grejen

En sommarromans är oftast kort och intensiv och brukar ta slut innan löven på träden börjat ändra färg. Det är också här själva tjusningen ligger. Sommarromanser är kravlösa och heta och helt befriade från den gråa vardagslunken.

1. Lev varje dag som att det vore den sista

Intensiteten man kan uppleva när man vet att tiden är begränsad är svår att uppnå på annat sätt. Ta vara på varje minut och hänge er åt nuet.

2. Du kan vara hur ytlig du vill

Strunta i om hans favoritfilm är Götakanal 3. Allt ni behöver ha gemensamt är fysisk attraktion och en gnutta äventyrslusta.

3. Visa inte bara bikinivaxningen och resultatet av vinterns träning på stranden

Varför bara visa din vältrimmade sommarkropp för blekfeta turister och skrikiga barn på stranden när du kan dela den med någon som verkligen kan ge dig den uppskattning du förtjänar.

4. Ha något att leva på i vinter

När du knappt sett solen på två månader och termometern vägrar att gå över nollstrecket ger minnena av din sommarromans hopp om ett annat liv.

5. Sommarsex

Det finns en enkel förklaring till att tillfälliga romanser är vanligare på sommaren. Sommarsex ÄR hetare.

Sugen på en sommarflirt?

Visst vore det härligt med en sommarromans men det förutsätter ju att man är två. Om du har svårt att ragga på stranden eller i baren så är nätet fantastiskt, även på sommaren. Öppna ett konto på en dejtingsajt och få kontakt med likasinnade.

 

 

Vill du kombinera nätdejting med aktiviteter i det vackra vädret kan vi rekommendera Shake My World. Där singlar får kontakt online och sedan kan planera gemensamma aktiviteter och sommardejter offline.

 

http://dejtingsnack.se/administrator/index.php