Uppvakta din dejt!


dejt blommor


Så er första dejt gick bra? Ni hade roligt, stannade kvar länge och fick bra kontakt? Dags att ringa det där viktiga, andra samtalet och fråga om en uppföljning? Vi har några andra förslag på saker du kan göra för att visa din uppskattning:

 

rosor1. Skicka ett blomma

Världens tydligaste sätt att visa sina känslor. Alla älskar blommor, särskilt om de är speciellt utvalda, och skickas direkt till dörren. Ett enkelt och bra sätt att sätta rätt ton och bygga upp en stämning inför andra dejten. Skicka blommor kan du göra här. Gör det redan idag!

vykort

2. Skriv ett vykort

När all annan kommunikation numera övergått till mail och Facebook kommer ett vykort mycket närmare. Skriv en kort komplimang, tacka för dejten, och föreslå att ni ska ses igen. Långt mer romantiskt än ett vanligt SMS.

choklad dejt3. Skicka en ask med choklad

Nästan lika romantiskt som blommor, fast mycket godare. Utmaningen blir att hitta rätt sort: gillar din dejt ljus eller mörk choklad? Kanske kan ni äta den tillsammans? Skicka choklad här!

bok dejt


4. Skicka din favoritbok

Kanske pratade ni om era favoritböcker på dejten? Var det något din dejt inte läst? Få saker säger så mycket om en person som böckerna man läser. Vad vill du säga om dig själv? Skicka en bok av din favoritförfattare idag!

vin dejt5. Bjud in din dejt

Istället för att ringa och fråga om en andradejt, skicka en inbjudan direkt! Bjud in din dejt till att göra något roligt ihop, som en vinprovning, chokladprovning eller en ridtur på islandshästar! Chanserna att din dejt svarar ja är betydligt större om du bjuder in till något konkret.

 

 

 

http://dejtingsnack.se/administrator/index.php