Dejtingtips

5 heta skäl till att sommarromanser är grejen

En sommarromans är oftast kort och intensiv och brukar ta slut innan löven på träden börjat ändra färg. Det är också här själva tjusningen ligger. Sommarromanser är kravlösa och heta och helt befriade från den gråa vardagslunken.

1. Lev varje dag som att det vore den sista

Intensiteten man kan uppleva när man vet att tiden är begränsad är svår att uppnå på annat sätt. Ta vara på varje minut och hänge er åt nuet.

Läs mer: 5 heta skäl till varför sommarromanser är grejen

   

Uppvakta din dejt!


dejt blommor


Så er första dejt gick bra? Ni hade roligt, stannade kvar länge och fick bra kontakt? Dags att ringa det där viktiga, andra samtalet och fråga om en uppföljning? Vi har några andra förslag på saker du kan göra för att visa din uppskattning:

Läs mer: Fem sätt att uppvakta din dejt

   

Tio saker att undvika på en första dejt

Tio saker att undvika på en första dejt

Det finns inga garanterade recept för en lyckad dejt. Men det finns några bra regler för att undvika en dålig. Här har vi samlat tio klassiska grynnor att försöka undvika för att ha så roligt som möjligt på dejten.

Läs mer: Tio saker att undvika på en första dejt

   

Tio tips för en lyckad första dejt

lyckad forsta dejt

Den första dejten är alltid den viktigaste. Oavsett om du är ute efter att ha lite kul eller vill hitta någon att dela livet så hänger mycket på den där första dejten.

1. Ring innan

Oavsett om ni har träffats online eller på krogen är det alltid bra att ringa. Redan ett telefonsamtal kan avgöra om kemin stämmer och det faktiskt är värt mödan att träffas.

Läs mer: Tio tips för en lyckad förstadejt

   
http://dejtingsnack.se/administrator/index.php