Äventyrsdejter

Överraska din dejt med en annorlunda upplevelse. Få saker skapar som samhörighet mellan människor som att dela gemensamma upplevelser. Här kommer några spännande tips på hur du verkligen överaskar någon på andra dejten, ettårsjubileet eller födelsedagen. Är personen det minsta äventyrlig kommer detta garanterat bli en dejt ni aldrig glömmer.

Ballongflygning

äventyrsdejter ballong

Att flyga ballong tillsammans är både romantiskt och spännande. Upplev den magiska känslan av att ljudlöst glida fram högt i det blå med bedårande utsikt. Efter landningen får ni skåla i bubbel i gröngräset.

Ballongdejter i Stockholm hittar du här i övriga landet här.

Gryningsritt i Stockholm

äventyrsdejter gryningsritt

Upplev ett folktomt Stockholm från hästryggen samtidigt som solen går upp. Trava längs ett bilfritt Kungsgatan, runt Gamla stan och ut på Skeppsholmen. Ritten avslutas med en härlig galopp över Gärdet. Morgonfika ingår. (Ridvana krävs.)

Gryningsritten hittar du här.

Äventyrsdag

äventyrsdejter äventyrsdag

Tycker du att dina dejter ofta blir för korta och innehållsfattiga? Då är äventyrsdag kanske den ultimata dejten för dig. Vad sägs om tio timmar innefattande klättring, kajakpaddling och grottutforskning? Dela ett äventyr som kommer att ge mersmak!

Äventyrsdagen hittar du här.

Prova-på-dyk

äventyrsdejter dykning

Upplev stillheten under vattenytan tillsammans. Gör ett prova-på-dyk och känn viktlösheten under vattnet. Vem vet, kanske blir nästa steg en dykkurs för två.

Dykdejten hittar du här.

Lerduveskytte

äventyrsdejt lerduveskytte

Testa skytte med stil. Nu har du chansen att utöva denna klassiska gentlemannasport. Packa en picknickkorg och gör det till en heldag.

Lerduveskytte hittar du här.

Fallskärmshoppning

äventyrsdejter fallskärmshopp

Att falla fritt från ett flygplan i 200 km/h är en obeskrivlig känsla. Hoppa fallskärm tillsammans från 4000 meters höjd. Efteråt får ni med er en film som garanterar att ni alltid minns den här dagen.

Fallskärmshoppet hittar du här.

 

http://dejtingsnack.se/administrator/index.php