Topp tio saker att göra på en första dejt

dejt langpromenad1. Långpromenad

Att promenera är ett avslappnat och kravlöst sätt att träffas. Det är lätt att prata och ni behöver inte stirra på varandra. Det är dessutom enkelt att komma därifrån om dejten inte uppfyller förväntningarna.

 

2. Vinprovningdejt vinprovning

Förutsatt att ni båda gillar vin så är vinprovning en utmärkt aktivitet för en första dejt. Ni har ett naturligt samtalsämne och alkohol i lagom mängd är aldrig en nackdel när man ska lära känna varandra. Här är ett bra vinprovarpaket ni kan testa.


forsta dejt brunch3. Brunch

Helgbruncher är perfekta för första dejter. På helgen har man mer tid och slutpunkten för dejten är inte given. Känns det bra kan ni alltid fortsätta vidare och tillbringa resten av dagen tillsammans. Annars är det bara att tacka för sig när ni ätit klart.

 

4. Barhäng

En avslappnad klassiker. Barmiljön är perfekt för första dejter så länge ljudnivån tillåter samtal. Var kvällen sen tar vägen är helt upp till er.

5. Lunch

Ett neutralt och snabbt sätt att dejta. Ni hinner lära känna varandra utan att du behöver oroa dig för hur du ska avsluta.

6. Träna

Kanske inte något som passar alla. Men att dela sina intressen med någon skapar samhörighet. Och gillar ni båda att träna har ni andra saker att prata om än det vanliga tugget om jobb och relationer.

7. Picknick

Tyvärr en säsongsbetonad aktivitet, men annars svårslaget för en första dejt. Träffas och handla tillsammans och bege er till mysig park. Romantiskt utan att kännas kravfyllt.

8. Stand-up

Få saker är så välgörande som att skratta tillsammans. Efter showen har ni dessutom flera naturliga samtalsämnen. Här är ett bra koncept, med stand-up + middag.

9. Middag

Att äta middag tillsammans är alltid trevligt. Men undvik allt för romantiska ställen med vita dukar och levande ljus. Det kan ge felställda förväntningar och riskera att göra dejten stel.

10. Konsert

Nackdelen med konserter är att det är svårt att prata, men det är ett klart bättre dejt-alternativ än bio. Ni delar gemensamma intressen och har något kul att diskutera efteråt.

 

Bubblare:

Utställning / museum

Fika

Cykeltur

 

http://dejtingsnack.se/administrator/index.php